Ingrediënten (4 personen):
1/2 krop frisée sla (andijviesoort)
200 gram aardbeien
16 groene asperges
1 eetlepel (rode) wijnazijn
1/2 theelepel ketjap manis
1 theelepel vloeibare honing
4 eetlepels (walnoot) olie
zout
peper
Ingrediënten (4 personen):
1/2 krop frisée sla (andijviesoort)
200 gram aardbeien
16 groene asperges
1 eetlepel (rode) wijnazijn
1/2 theelepel ketjap manis
1 theelepel vloeibare honing
4 eetlepels (walnoot) olie
zout
peper
Bereidingstijd:
15 minuten
Bijgerecht
Bereiding:
Snijd van de groene asperges ongeveer 2 cm van de onderkant af, kook ze in ruim kokend water in zo’n 10 minuten beetgaar.
Snijd de asperges met een dunschiller in de lengte in slierten.
Klop voor de vinaigrette de wijnazijn, ketjap, honing en olie door elkaar. Breng de vinaigrette op smaak met peper en zout.
Was de 1/2 krop frisée sla en scheur de bladeren in stukken. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd ze doormidden of in vieren.
Verdeel de asperges, friséesla en de aardbeien over 4 borden. Besprenkel de salade met de vinaigrette.
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer informatie
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.