Voorgerecht, 4 personen
Voorgerecht, 4 personen
Benodigdheden:
250 gram aardbeien
2 eetlepels wijnazijn
Versgemalen zwarte peper
100 gram zachte geitenkaas
100 gram veldsla
Aardbeien wassen, schoonmaken en in plakjes snijden. Vermengen met azijn en peper en ongeveer een uur in de koelkast laten intrekken.
Veldsla over vier bordjes verdelen Aardbeien erop scheppen en de veldsla eroverheen verkruimelen.
Bevat per portie:
Kcal: 85
Eiwit: 4g
Vet: 5 g
Koolhydraten: 5 g
Bron: Voedingsadviesbureau de Winter
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer informatie
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.