Aardbeiensalade met geitenkaas



aardbei fruit eten

Voorgerecht, 4 personen

Benodigdheden:

250 gram aardbeien

2 eetlepels wijnazijn

Versgemalen zwarte peper

100 gram zachte geitenkaas

100 gram veldsla

Aardbeien wassen, schoonmaken en in plakjes snijden. Vermengen met azijn en peper en ongeveer een uur in de koelkast laten intrekken.

Veldsla over vier bordjes verdelen Aardbeien erop scheppen en de veldsla eroverheen verkruimelen.

Bevat per portie:
Kcal: 85
Eiwit: 4g
Vet: 5 g
Koolhydraten: 5 g

Bron: Voedingsadviesbureau de Winter

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Sluiten