Haast al wat dierlijk is dat kan je bij hem halen
Van ossenhaas tot kalfsgehakt zeer fijn gemalen
Zijn slagerij laat hij door vlijt en frisheid stralen
De kwaliteit doet hem zijn goede naam bepalen
Geprezen wordt vooral de schouderkarbonade
Niet te vergeten zijn doorregen rundrollade
En de saté gerijpt in rijke marinade
Noch de verfijnde smaak van zijn kalkoensalade
Wat hij te bieden heeft kan niemand evenaren
Slechts één product is niet “je-dat” heb ik ervaren
Ik praat nu niet van leverworst of achterham
Laat staan van schenkel of het zadel van een lam
Noch van “Pâté rondo carré triangle Trema”
Maar voor de echte rookworst moet je naar de Hema
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer informatie
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.