Ingrediënten (6 personen):
½ liter frambozensorbetijs.
1 fles champagne rosé
6 blaadjes munt
12 kleine verse rozenblaadjes, onbespoten
Ingrediënten (6 personen):
½ liter frambozensorbetijs.
1 fles champagne rosé
6 blaadjes munt
12 kleine verse rozenblaadjes, onbespoten
Bereidingstijd:
20 minuten
Schep (bij voorkeur met een steker voor meloenbolletjes) drie kleine bolletjes sorbetijs in een champagneflûte. Doe een of twee rozenblaadjes en een blaadje munt in ieder glas.
Schenk de champagne er langzaam op.
Proost!
Bron: van Gast. Herkomst: Noorwegen.
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer informatie
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.