Chili Con Carne



chili con carne vleesgerecht

Ingrediënten:

500 gr gehakt
1 ui
2 blikken mais (blik van 300 gr)
2 blikken rode bonen (blik van 400 gr)
2 blikken gepelde tomaten (blik van 400 gr)
3 blikjes (a 70 gr) tomaten puree
2 blokjes groentenbouillon (klaarmaken: smelten in een kopje heet water)
1 lepel chilisaus
1 theelepel kaneel
1 theelepel komijn
1 theelepel chilipoeder
1 kleine theelepel cayennepeper

Bereidingstijd:

40 minuten

Bereiding:

Gehakt bakken, ui fijn snipperen en toevoegen. Laat dit enkele minuten verder bakken.

Voeg de tomatenpuree, mais en de bonen toe. Goed door elkaar roeren en overgiet met de bouillon (op smaak brengen = proeven).

Kruid met kaneel en komijn cayennepeper en chilisaus. 30 minuten laten pruttelen en opdienen met geraspte kaas naar keuze.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Sluiten