Ingrediënten (2 personen):
2 eieren
2 witte boterhammen
bieslook
echte of imitatie kaviaar
Ingrediënten (2 personen):
2 eieren
2 witte boterhammen
bieslook
echte of imitatie kaviaar
Bereidingstijd:
20 minuten
Kook de eieren in 4 à 5 minuten gaar. Rooster of bak de boterhammen in wat olie of broodrooster zacht bruin. Snijdt ze in lange repen of steek er met een vormpje een hart uit. Serveer met het gekookt eitje, gehakte bieslook en kaviaar op een mooi bord.
Bron: Kookjij.nl recept van Lambert de Bruijn.
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer informatie
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.