Ingrediënten (4 personen):
4 stukjes zalmfilets
notenolie
wijnazijn
peper en zout
1 stronkje witlof
1 tomaat
dille
rode peperbolletjes (garnering)
Ingrediënten (4 personen):
4 stukjes zalmfilets
notenolie
wijnazijn
peper en zout
1 stronkje witlof
1 tomaat
dille
rode peperbolletjes (garnering)
Bereidingstijd:
25 minuten
Voorgerecht
Voorbereiding:
Maak een dressing van de wijnazijn en notenolie en wat peper en zout. Snijd de witlof in reepjes en meng ze door de dressing. Ontvel een tomaat en snijd deze heel klein. Tomaat ook door de salade scheppen.
Bereiding:
Zalm insmeren met wat notenolie en met wat zeezout en wat dille bestrooien.
Kant voor kant in de grillpan grillen.
Serveertip:
Serveren op een mooi groot bord, wat witlofsalade en daarbovenop de gegrilde zalm. Wat rode peperbolletjes erover strooien.