Borrelhapje of tussendoortje
Ingrediënten:
Zoute sticks
Cheestrings (trekkaas, gewoon verkrijgbaar bij de supermarkt)
Verse bieslook
Borrelhapje of tussendoortje
Ingrediënten:
Zoute sticks
Cheestrings (trekkaas, gewoon verkrijgbaar bij de supermarkt)
Verse bieslook
Snijd de cheestrings in drieën en stop in ieder stukje een zoute stick.
Vervolgens trek je de cheestrings wat uit elkaar, zodat het net lijkt alsof het de onderkant van een bezem is.
Bind een takje verse bieslook om de bovenkant van de kaas en de bezem is klaar!
Bron: www.buitenlevengevoel.nl
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer informatie
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.