Hollandse kaasfondue



kaas fondue eten fonduestel

Ingrediënten (4 personen):

een half teentje knoflook

250 ml melk

400 gram Hollandse kaas (Gouda)

maïzena

3 eetlepel jenever

peper

stokbrood en/of verse groente naar keuze (bv. paprika, asperge, wortel)

Bereidingstijd:

15 minuten

Hoofdgerecht

Bereiding:
Wrijf de pan in met de knoflook en voeg de melk toe (laat deze koken).

Roer dan de kaas erdoor tot ze gesmolten is, voeg er dan de jenever en de maïzena toe.

Serveer met stokbrood en/of groenten.

Eet smakelijk!

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Sluiten