In fruitthee gepocheerde peer



peren fruit eten

Hoofdgerecht voor 4 personen

Benodigdheden:

4 handperen

1 zakje frambozenthee

4 eetlepels aardbeien-kiwisiroop

1 blikje frambozen op lichte siroop (200 g)

4 dl water

Schil de peren, verwijder de klokhuizen en snijd de peren in parten.

Leg de peren in een pan op een zakje frambozenthee en schenk er 4 dl water en siroop over. Voeg de frambozen toevoegen en breng het geheel aan de kook. Laat ongeveer 1 minuut koken. Verwijder het theezakje en laat de peren in de thee afkoelen.

Schep de peren en frambozen met schuimspaan uit de thee in vier schaaltjes. Schep een beetje thee erover.

Bevat per portie:
Kcal: 95
Eiwit: 0 g
Vet: 0 g
Koolhydraten: 23 g

Bron: Voedingsadviesbureau de Winter

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Sluiten