Voorgerecht
6 personen
Voorgerecht
6 personen
Benodigdheden:
6 plakken knoflookpaté
100 gram veldsla
2 tomaten
halve rode paprika
100 gram gehalveerde walnoten
1 eetlepel rode bessengelei
1 theelepel Dyon-mosterd
1 eetlepel rode wijnazijn
3 eetlepels olijfolie
Bereidingstijd:
20 minuten
Was de veldsla en verdeel de sla over zes borden. Kruis de boven en onderkant van de tomaten en paprika in. Kook water en giet dit over de tomaten en paprika. Op deze manier laat het velletje los en kunt u ze makkelijk ontvellen. Snijd ze daarna in blokjes snijden. Verdeel dit over de veldsla. Op elk bord een plak paté leggen en de walnoten erover strooien.
Bessengelei, mosterd, azijn, olie en peper samen tot een glad mengsel kloppen. De dressing op het laatste moment over de sla druppelen.
Lekker met sterretjes-toast.
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer informatie
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.