Komkommer-radijs salade



komkommer radijs

(lunch of voorgerecht)

Ingrediënten (4 personen):

1 kleine komkommer

1 bosje radijs

1 klein zakje spinazie

2 augurken

1 eetlepel azijn

2-3 eetlepel zonnebloemolie

zout

vers gemalen peper

100 gr. Kollumer kaas

Bereiding:

Was de komkommer, snijd hem in de lengte doormidden en schraap met een lepeltje de zaadjes eruit, snijd de helften in smalle plakjes.

Maak de radijsjes schoon en snijd ze in dunne plakjes. Snipper de augurken. Snijd de kaas in blokjes.

Klop in een kom een sausje van de azijn, de olie en breng het op smaak met peper en zout. Schep de komkommer, radijs, augurk en kaas door het sausje. Garneer de salade met de spinazieblaadjes.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Sluiten