Voorgerecht
Voorgerecht
Benodigdheden:
3 ons aardappelen
350 gram spruiten
Klein teentje knoflook
Scheutje citroensap
2 theelepels sojasaustheelepel kappertjes
3 zongedroogde tomaten op olie, met een scheutje van de bijbehorende olie
Kook de aardappelen gaar en snij ze in blokjes. Maak de spruiten schoon en kook ze beetgaar in ongeveer 5 minuten. Kort gekookt smaken ze veel lekkerder dan gaargekookt.
Maak in de tussentij de dressing. Meng hiervoor de uitgeknepen knoflook met het citroensap, de sojasaus, de kappertjes, de kleingesneden tomaatjes en de olie.
Doe aardappelblokjes en de spruiten samen in een schaal en schep er de dressing doorheen.
Bron: Milieu centraal- recepten
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer informatie
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.