Ingrediënten (4 personen):
50 ml. aardbeienlikeur (slijter)
2 el. citroensap
50 gr. suiker
250 ml. slagroom
125 gr. aardbeien
40 gr. witte chocolade
1/2 tl. citroenrasp
Ingrediënten (4 personen):
50 ml. aardbeienlikeur (slijter)
2 el. citroensap
50 gr. suiker
250 ml. slagroom
125 gr. aardbeien
40 gr. witte chocolade
1/2 tl. citroenrasp
Benodigdheden:
4 glaasjes
Bereidingstijd:
20 – 30 minuten
Meng de aardbeienlikeur met het citroensap,de citroenrasp en de suiker.
Klop de slagroom stijf en klop deze daarna door het suikermengsel.
Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Houd 4 aardbeien apart en snij de rest in kleine blokjes.
Maak in 4 glaasjes laagjes van de aardbeien en het roommengsel. Schaaf met een kaasschaaf van de chocolade mooie grote krullen. Eindig met een laagje aardbeien en garneer met een hele aardbei en een grote krul witte chocolade.
Bron: Smulweb.