Romig aardbeiendessert



aardbeiendessert

Ingrediënten (4 personen):

50 ml. aardbeienlikeur (slijter)

2 el. citroensap

50 gr. suiker

250 ml. slagroom

125 gr. aardbeien

40 gr. witte chocolade

1/2 tl. citroenrasp

Benodigdheden:

4 glaasjes

Bereidingstijd:

20 – 30 minuten

Meng de aardbeienlikeur met het citroensap,de citroenrasp en de suiker.
Klop de slagroom stijf en klop deze daarna door het suikermengsel.
Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Houd 4 aardbeien apart en snij de rest in kleine blokjes.
Maak in 4 glaasjes laagjes van de aardbeien en het roommengsel. Schaaf met een kaasschaaf van de chocolade mooie grote krullen. Eindig met een laagje aardbeien en garneer met een hele aardbei en een grote krul witte chocolade.

Bron: Smulweb.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Sluiten