Schotse kaasfondue



kaas fondue eten

Ingrediënten (4 personen):

boter, ongeveer 10 gram

een gesnipperde ui

400 gram cheddar

maïzena

3 eetlepels Schotse whiskey

250 ml melk

bruin brood

Bereidingstijd:

15 minuten

Hoofdgerecht

Bereiding:
Smelt de boter op laag vuur en voeg de ui toe. Bak tot deze glazig is.

Voeg dan de melk toe en laat het koken, voeg daarna de kaas toe.

Tenslotte voeg je de whisky en de maïzena toe en laat je het mengsel indikken.

Serveer met bruin brood om mee te dippen.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Sluiten