Tussendoortje
Tussendoortje
Benodigdheden:
1 dl eiwit
300 gram basterdsuiker
1 zakje vanillesuiker
Bereidingstijd:
15 minuten
oventijd: 2 tot 3 uur
Doe de eiwitten in een kom en klop ze stijf, maar niet droog. Voeg de helft van de suiker en vanillesuiker toe en klop het schuim weer stijf. Schep de rest van de suiker er met een eetlepel voorzichtig door.
Spuit met een gekartelde slagroomspuit van 7 mm doorsnede ringen van 6 tot 4 cm.
Bak de kransjes op bakpapier 2 tot 3 uur (of een half uur bij kleine kransjes) op de laagste stand van de oven (130°C).
Als het schuim loslaat van het papier dan is het klaar. Laat eventueel iets nadrogen.
Bewaar ze in een luchtdicht blik.
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer informatie
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.