Ingrediënten (2 personen):
2 suikerwafels
1 dl vanillevla
1 dl slagroom
100 gram aardbeien
scheutje aardbeien diksap
3 theelepels johannesbroodpitmeel
Ingrediënten (2 personen):
2 suikerwafels
1 dl vanillevla
1 dl slagroom
100 gram aardbeien
scheutje aardbeien diksap
3 theelepels johannesbroodpitmeel
Bereidingstijd:
15 minuten en 1 uur wachttijd (koelkast).
Nagerecht
Bereiding:
Was de aardbeien en ontdoe ze van de kroontjes. Houd twee aardbeien apart. Snijd de rest in hele kleine stukjes.
Klop de slagroom stijf.
Meng de vla, diksap, aardbeien, johannesbroodpitmeel en slagroom door elkaar. Zet het een uur in de koelkast, zodat het goed op kan stijven.
Doe het mengsel in een slagroomspuit en spuit een mooie rozet op de suikerwafel. Versier met een aardbei.
Tip:
Natuurlijk kunt u de wafels ook zelf maken als u een wafelijzer heeft.