Ingrediënten (12 glazen):
500 gram gemengde rode vruchten (bv. aardbeien, frambozen, (aal-)bessen, bramen)
1 wijnglas Grand Marnier
0,5 liter sinaasappelsap
2 flessen mousserende roséwijn
Ingrediënten (12 glazen):
500 gram gemengde rode vruchten (bv. aardbeien, frambozen, (aal-)bessen, bramen)
1 wijnglas Grand Marnier
0,5 liter sinaasappelsap
2 flessen mousserende roséwijn
Bereidingstijd:
30 minuten
(langer in de koelkast laten zorgt ervoor dat de smaak van de drank beter in de vruchten trekt)
Maak het fruit schoon en doe het in een kom. Overgiet het met de likeur en het sinaasappelsap en zet tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Doe het fruit met het sap in een grote glazen bowl-kan en giet er de mousserende wijn op. Schep goed om en voeg een paar ijsblokjes toe. Schep de bowl (drank en vruchten) in theeglazen of wijnglazen.
Proost!