Zalmsalade



stokbrood

Ingrediënten (voor 4 personen):

4 hard gekookte eieren

1 blikje roze zalm

slasaus

peper & zout

sla

radijs

Bereiding:

Prak 3 hardgekookte eieren met een vork fijn in een schaaltje. Daarna de olie van de zalm laten lopen en op de eieren doen, fijn prakken, los onder elkaar brengen met de vork. Kruiden naar smaak toevoegen. Zoveel slasaus toevoegen dat het romig maar niet te nat wordt. 4 schaaltjes bedekken met slablaadjes, zalmsalade er op doen en garneren met de in plakjes gesneden radijs en het overgebleven ei dat in vieren gedeeld is. Serveer er een glaasje koude witte wijn en stokbrood bij.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Sluiten