Ingrediënten (4 personen):
8 lamskoteletjes
2 in dikke plakken
gesneden romatomaten
3 takjes rozemarijn
1 fijngehakt teentje knoflook
4 el. olijfolie
peper
zout
Lekker met couscous en sperziebonen.
Ingrediënten (4 personen):
8 lamskoteletjes
2 in dikke plakken
gesneden romatomaten
3 takjes rozemarijn
1 fijngehakt teentje knoflook
4 el. olijfolie
peper
zout
Lekker met couscous en sperziebonen.
Bereidingstijd:
15 minuten
Verwarm de oven voor op 250°C. Dep de lamskoteletjes droog en bestrooi ze met peper en zout en laat ze even op kamertemperatuur komen. Snijdt de tomaten in dikke plakken en hak het knoflookteentje zeer fijn.
Verhit 3 el. olie in een koekenpan. Bak het vlees op hoog vuur in 1 min. aan beide kanten bruin en leg ze in een lage ovenschaal. Leg op elk koteletje een plakje tomaat en 1/3 takje rozemarijn en verdeel de fijngehakte knoflook erover. Bestrooi de tomaatplakjes met peper en zout en druppel er wat olijfolie over.
Schuif de ovenschaal in de oven en laat het vlees in 4-5 min. gaar worden (het vlees mag rosé blijven), wil je ze iets gaarder hebben moet je de tijd iets verlengen.
Lekker met couscous en sperzieboontjes.
Bron: Lambert de Bruijn
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer informatie
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.