Gerookte kaasfondue



kaasfondue tekening

Ingrediënten (4 personen):

een halve ui

maïzena

300 ml melk

300 gram gerookte kaas

100 g emmentaler

appel

wortel

Bereidingstijd:

15 minuten

Hoofdgerecht

Bereiding:
Wrijf de pan in met de gesneden ui en voeg de melk toe, laat koken.

Voeg later de kaas geleidelijk toe en roer tot deze gesmolten is. Laat de fondue nooit koken!

Meng de maïzena en laat het smeuïg worden.

Snijd de appel en wortel in stukjes.

Dip de stukjes appel en wortel in de kaassaus.

Tip:
Voeg bij dit recept geen alcohol toe, de kaas heeft al smaak genoeg.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Sluiten