Ingrediënten:
150 gram boter
125 gram bruine basterdsuiker
10 gram speculaaskruiden
250 gram zelfrijzend bakmeel
1/2 theelepel zout
4 eetlepels melk
Ingrediënten:
150 gram boter
125 gram bruine basterdsuiker
10 gram speculaaskruiden
250 gram zelfrijzend bakmeel
1/2 theelepel zout
4 eetlepels melk
Bereidingstijd:
35 minuten
en 25 minuten oventijd
U kneedt alle ingrediënten, behalve de melk, goed door elkaar. Daarna doet u er zoveel melk bij dat het beslag lekker soepel wordt.
Zet de oven op 160 graden en laat deze voorverwarmen.
Wrijf een bakblik in met margarine. Daarna maakt u van het deeg kleine balletjes, leg ze op het bakblik en druk ze iets plat.
Schuif het bakblik in de oven. Na ongeveer 15 tot 20 minuten zijn uw kruidnoten klaar om gegeten te worden!