Gebak

Gebak
Benodigdheden:
Negerzoenen (chocozoenen)
Ranja
3 eetlepels witte basterdsuiker
Bereidingstijd:
15 minuten
Voor de zoetekauw
Vul de bodem van een springvorm met negerzoenen. Giet daar voorzichtig suikerglazuur overheen. Daarop weer een laag negerzoenen, weer begieten met glazuur, enzovoort. Om een piramidevorm te krijgen, moet je voor iedere laag wat minder negerzoenen nemen. Zet bovenop één negerzoen met een vlaggetje erin.
In plaats van suikerglazuur kun je ook slagroom gebruiken. Dit is minder zoet, maar wel zo lekker. Wil je kleine negerzoenen gebruiken, dan gebruik je in plaats van een springvorm een diep schaaltje of bordje.
Suikerglazuur maak je zo: neem voor één kopje ranja 3 scheppen witte basterdsuiker. Wanneer het te dun is, voeg er dan nog weer wat extra suiker aan toe meng alles goed door elkaar.