(lunch of voorgerecht)
Ingrediënten (4 personen):
1 kleine komkommer
1 bosje radijs
1 klein zakje spinazie
2 augurken
1 eetlepel azijn
2-3 eetlepel zonnebloemolie
zout
vers gemalen peper
100 gr. Kollumer kaas
(lunch of voorgerecht)
Ingrediënten (4 personen):
1 kleine komkommer
1 bosje radijs
1 klein zakje spinazie
2 augurken
1 eetlepel azijn
2-3 eetlepel zonnebloemolie
zout
vers gemalen peper
100 gr. Kollumer kaas
Bereiding:
Was de komkommer, snijd hem in de lengte doormidden en schraap met een lepeltje de zaadjes eruit, snijd de helften in smalle plakjes.
Maak de radijsjes schoon en snijd ze in dunne plakjes. Snipper de augurken. Snijd de kaas in blokjes.
Klop in een kom een sausje van de azijn, de olie en breng het op smaak met peper en zout. Schep de komkommer, radijs, augurk en kaas door het sausje. Garneer de salade met de spinazieblaadjes.